Nu är det åter en förhoppning av vår i luften o man börjar leva upp.

Asta är med största sannolikhet dräktig o henne kan ni följa på valpar.fedelms.se

Märta fick sin svans amputerad i början av februari och det gick väl sådär kan man säga, en e-kolibakterie smög sig in i såret och hon fick en rejäl infektion. Efter 4-5 veckor var dock svansen helt läkt, skör men läkt.

Enya gick igenom samma amputation en vecka efter Märta och här såg allt bra ut tills vi tagit stygnen, då sprack allt upp, samma behandling på henne som på Märta. Hennes svans är smalare så hennes sår var mycket mindre från början och inte alls så infekterat, men det behövde ju kollas varje dag men nya omlägg o s v.

Av 4 amputerade hundar har EN amputation gått enl regelboken, trist men så är det. Att låta bli att amputera är inte ett alternativ då hundarna slår sönder svansarna hela tiden och dom har jätteont, dessutom är det blodstänk upp efter väggarna hemma.

Sooth börjar bli lite senil tror jag bestämt, dessutom börjar hörseln försvinna på henne så man står o vevar som en väderkvarn mot henne när man vill något. Annars mår hon fint.

Ellen har inte gjort något häpnadsväckande denna period.

Bildarkivet, blir uppdaterat lite nu o då men de gamla valpbilderna är svåra att hitta digitalt och jag har numera ingen skanner att skanna in dom med.